Opuštajuća masaža
Opuštajuća, masaža, Osijek, Fizionova, fizioterapeut, fizikalna, terapija, fizioterapija
Opuštajuća, masaža, Osijek, Fizionova, fizioterapeut, fizikalna, terapija, fizioterapija
314
page-template-default,page,page-id-314,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Opuštajuća masaža

Opuštajuća masaža je nježna masaža koja za cilj ima smanjenje napetosti i stresa mišića te cjelokupnog organizma uz poboljšanje općeg raspoloženja. Opuštajuća masaža opušta mišiće, zglobove i živce zbog čega dolazi do potpunog opuštanja i blagostanja.

 

Kako se smanjuje napetost u mišićima dolazi do oslobađanja pojačanih emocija te ova vrsta masaže ne djeluje samo na fizičko tijelo već i na duh. Nakon masaže koža je elastična i osvježena te dolazi do stimuliranja cirkulacije koja pomaže obnavljanju stanica i uklanjanju toksina odnosno otpadnih tvari iz organizma.

 

Ovom masažom nastojimo ukloniti stanje duboke psihičke i fizičke napetosti u vidu smanjenja stresa.

 

Na ovaj način lako se oslobodite unutarnje napetosti. Možete se osloboditi i pritiska u glavi, dosadnih glavobolja, bolova u leđima i lumbalnoj kralježnici, grčeva u nogama. Tijelo treba sklad, a opuštajuća masaža potiče cirkulaciju i pomaže da se uspostavi red.